Economia

Ramos serà director del Patronat de Turisme

El consell d'administració del patronat nomenarà president Giraut

Ramon Ramos substituirà Dolors Batallé en la direcció del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Ramos havia ocupat el càrrec de president del Patronat entre el 2003 i el 2007, durant la segona presidència de Carles Pàramo a la Diputació de Girona. Durant la presidència de Ramos es van impulsar nombroses fires que tenien com a objectiu donar a conèixer la marca Costa Brava i Pirineu de Girona. Van promocionar la demarcació també en moltes de les destinacions on arribava la companyia Ryanair.

D'altra banda, el president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, fa efectiu el càrrec de president del Patronat de Turisme, càrrec que ocuparà Joan Giraut i serà nomenat dijous vinent en el decurs del consell d'administració del patronat. Joan Giraut ja havia estat diputat d'aquesta àrea en el primer mandat de Pàramo.

Aquesta serà la quarta vegada que un president de la Diputació delega la màxima responsabilitat del Patronat de Turisme a altres persones. Havien ocupat aquest càrrec Josep M. Ginart, Joan Giraut i Ramon Ramos.

El Patronat de Turisme és un organisme constituït com a societat anònima –amb participació inicial privada–, i amb pressupost íntegrament aportat per la Diputació. El màxim responsable és el president de la Diputació. El darrer president de la Diputació, Enric Vilert, va portar ell directament la presidència del patronat però va crear la figura del director.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.