Economia

Balliu Export aposta pel mercat exterior

El producte llançat és una passarel·la de platja feta amb material reciclat

L'empresa de Caldes de Malavella Balliu Export SA, especialista en mobiliari d'exterior, ha presentat al mercat internacional una nova passarel·la de platja feta amb material reciclat. S'ha començat a vendre a Holanda, França, Israel, els Estats Units i Sud-amèrica i actualment és present en 72 països.

La nova passarel·la es diferencia de les altres perquè “no necessita manteniment, és més barata i les màquines que netegen la sorra hi poden passar per sobre sense problemes”, va explicar el gerent, Jordi Pascual. Es tracta d'un producte íntegrament fabricat a partir de subproductes seus; per tant, aconsegueixen reduir residus i apostar per l'ecoinnovació.

Altres productes estel·lars de l'empresa són cadires, taules, para-sols o gandules per a hotels de costa, bars i restaurants. Ja des de l'inici es van especialitzar en l'exportació, i avui en dia un 60% del que fabriquen s'exporta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.