Vuit municipis més tindran màquina expenedora de llet a granel a la tardor

A Salt i Cassà de la Selva ja arriben a vendre uns 500 litres diaris

Fins a vuit municipis més de la demarcació de Girona tindran a la tardor una màquina expenedora de llet a granel. Així ho va fer saber ahir la societat de ramaders de Campllong Via Làctea 2001 SLU, que anunciava que Girona, Anglès, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Llagostera, Albons, Olot i Banyoles disposaran d'aquest servei. Aquesta llista no és tancada, sinó que és molt provable que s'allargui degut al gran èxit que ha tingut.

En aquest sentit, les màquines expenedores de llet que hi ha a l'entrada del mercat de Salt i a Cassà de la Selva tenen una mitjana de vendes de dilluns a dijous d'uns 340 litres al dia. A Salt, el divendres i el dissabte puja bastant, fins als 500 litres, i a Cassà de la Selva també puja cap als 450 litres. En canvi, els diumenges la venda torna a estabilitzar-se fins a situar-se entre els 350 i 400 litres. Segons assegura un dels responsables de la societat de ramaders de Campllong Via Làctea 2001 SLU, Xavier Codina, aquestes xifres estan sent constants en les darreres tres setmanes. Així mateix, des de la societat s'assegura que s'ha entrat en una dinàmica en què no hi ha cap dia que la màquina expenedora s'hagi quedat sense llet, tot i que puntualment s'ha produït alguna incidència en el servei. Codina reconeix que els primers dies que va entrar en funcionament aquest servei no comptaven que es vengués tant i tingués tant d'èxit. Actualment les vendes s'han estabilitzat, i des de la societat s'ha agafat més el ritme d'omplir les màquines.

La iniciativa facilita als consumidors llet pasteuritzada de qualitat directa dels productors, les 24 hores del dia. La màquina fa les funcions de nevera preservant la llet a 4º i la llet costa un euro el litre. L'empresa va estrenar el servei l'abril passat a Salt, i posteriorment es va fer a Cassà de la Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.