Els empresaris faran un gran «crit» reivindicatiu a Girona per reclamar solucions a la crisi

Traslladaran a les administracions un decàleg de mesures

La FOEG vol que es deixi de «demonitzar» els empresaris, que les diferents administracions els escoltin més i que es comenci a posar fil a l'agulla per trobar solucions per sortir de la crisi. El decàleg de mesures que es presentarà, ahir no es va voler concretar, però es va avançar que inclourà, entre altres qüestions, la necessitat que s'atenguin les peticions del món empresarial i que es recuperi «la il·lusió pel treball i l'entusiasme», segons va manifestar ahir el president de la FOEG, Jordi Comas, durant l'acte de presentació. També es faran demandes que fan referència a mesures que facilitin la tasca dels empresaris, com ara la reducció dels tràmits burocràtics, entre d'altres. «La manca de liquiditat és el que ens ha portat els problemes que tenim actualment, i nosaltres no hem d'assumir les responsabilitats de la crisi», va remarcar Comas.

Adreçat als empresaris

L'acte, que té el suport de la Cambra de Comerç de Girona, començarà a les set de la tarda i està adreçat bàsicament als empresaris de les comarques gironines. Segons va anunciar el president de la FOEG, està previst que també hi assisteixin el president de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán; el president de Foment del Treball, Joan Rossell, i el president de la Confederació Espanyola d'Hotels i Activitats Turístiques (CEHAT), Joan Molas. En l'acte hi participaran representants de diverses plataformes empresarials.

Les propostes es faran arribar a les diferents administracions amb l'objectiu d'aconseguir que s'escolti els empresaris i es busquin solucions als problemes que més els afecten. «La crisi ha vingut pels problemes financers i no és exclusiva de casa nostra, però critiquem la poca eficàcia de les mesures que s'han impulsat per fer front al sotrac econòmic», va indicar Comas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.