L'assemblea per elegir el substitut de Calzada com a president de Caixa Girona se celebrarà el 30 de juny

El proper 30 de juny se celebrarà l'assemblea general de Caixa Girona en què s'ha d'escollir el substitut d'Arcadi Calzada com a president de l'entitat financera. Segons apareixia publicat ahir al Butlletí Oficial del Registre Mercantil, l'ordre del dia inclourà, entre altres punts, la presa de possessió dels nous consellers generals –es renoven la meitat dels 116 membres–, l'aprovació dels comptes anuals i de l'informe de gestió i la renovació de la comissió de control i del consell d'administració, en el qual caldrà designar el càrrec de president.

La persona més ben situada per substituir Calzada és l'economista Manel Serra i Pardàs, gerent del Consorci de la Costa Brava i vicepresident del consell social de la UdG. Tot i que els estatuts no estableixin que la Diputació, com a entitat fundadora, tingui la potestat de designar el president, sí que se li reconeix l'autoritat de proposar «el nom de la persona de consens». En aquest cas, el PSC és qui talla el bacallà i qui ha proposat Serra com a president. D'altra banda, està previst que a Calzada se'l nomeni president honorífic.

PROTAGONISTA

ARCADI CALZADA
president sortint de caixa girona
Ha ocupat el càrrec durant tretze anys i serà nomenat president honorífic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a