Cinc parcs europeus cediran espais gratuïts per a empreses gironines

Hi podran estar un màxim d'un mes per obrir nous negocis o fer contactes

Els parcs de la xarxa estan situats concretament a Colònia (Alemanya), Louvain-la-Neuve (Bèlgica), Aarhus (Dinamarca), Leiden (Holanda) i Brighton (Regne Unit). Es tracta d'un primer pas, ja que es preveu que a la meitat de l'any vinent la xarxa es pugui estendre fins als quinze parcs. També es volen tractar d'establir enllaços amb mercats asiàtics i americans.

Els parcs que formen part de la xarxa tenen una dedicació temàtica diversa. N'hi ha d'especialitzats en biotecnologia, d'altres en tecnologies de la informació i la comunicació, i també de més multidisciplinaris. El parc de la UdG ha arribat a un acord bilateral, de manera que les empreses gironines que tinguin un component d'innovació i desenvolupament podran fer servir els espais i rebre assessorament per accedir a empreses i agents locals.

Els objectius de la iniciativa, que ahir es va presentar a les empreses gironines en un acte a l'edifici Jaume Casademont, són que es puguin obrir nous mercats i establir contactes i col·laboracions. El parc de la UdG també cedirà espais a empreses d'altres països amb les mateixes condicions. Si una empresa es vol quedar més temps en un d'aquests parcs podrà llogar els espais.

Fàcil accés amb Ryanair

Les empreses podran agafar vols de Ryanair per arribar als parcs. «S'han buscat llocs als quals es pugui arribar amb facilitat per mitjà dels vols que té en servei aquesta companyia a l'aeroport de Girona», va indicar el director del Parc Científic i Tecnològic de la UdG. Per a futurs acords amb altres parcs també es tindrà en compte que estiguin ben comunicats amb l'aeroport de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.