Presenten una guia per millorar la gestió de l'aigua

Recull disset casos pràctics i reals i va destinada als sectors econòmics

La guia, editada per la Cambra de Comerç, el Consell Comarcal de la Selva i el projecte Selwa, recull el cas de disset empreses de les comarques gironines que han destacat per les bones pràctiques lligades a la gestió o als usos de l'aigua que apliquen. Ferrer explica que la guia és fruit de la demanda sorgida d'un conjunt de trobades sectorials dutes a terme l'any 2007 en el marc del pla d'estalvi i ecoeficiència en l'ús de l'aigua als sectors productius del projecte Selwa. En aquestes trobades es va posar de manifest un interès però també una manca d'informació en relació amb la tipologia de les actuacions aplicables.

En la guia s'inclouen exemples dels sectors industrial, turístic i agrícola, i en cada apartat s'inclouen les dades de l'empresa, la seva descripció i l'activitat que realitza, i se'n destaca la bona pràctica desenvolupada, així com altres actuacions relacionades amb el bon ús de l'aigua. En un segons apartat es fa un petit resum descriptiu de l'actuació, dels resultats obtinguts i de la valoració de l'empresa. En la guia també hi ha una llista de recursos disponibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.