Més ofertes que mai als hotels de les comarques gironines

El sector hoteler de les comarques gironines ha fet aquest any més ofertes que mai per intentar aturar el cop de la crisi. A més dels típics descomptes, s'han ideat fórmules més imaginatives, com ara regals de diners als clients de determinats hotels perquè puguin fer compres, o promocions de tres nits amb lloguer de cotxe gratuït. Alguns establiments també incorporen valors afegits a l'estada, com per exemple rutes de senderisme o la gastronomia. A internet es poden trobar un gran nombre d'ofertes. Els responsables de les diferents associacions hoteleres de la Costa Brava destaquen que la incertesa d'aquesta temporada estiuenca ha fet disparar les promocions. El gerent de l'associació Costa Brava Centre, Martí Sabrià, destaca que hi ha ofertes molt atractives que donen un valor afegit al producte. El president de l'associació d'hostaleria de l'Alt Empordà, Lluís Fernández, remarca que els preus en general no s'han apujat i que en algun establiment s'han abaixat. El president del gremi d'hotelers de Lloret, Enric Dotras, manté que en aquest municipi ja s'han fet durant molts anys moltes ofertes. Afirma que aquest any s'ha detectat més demanda del «tot inclòs» entre els clients. Pel que fa a l'apartat de reformes, són pocs els establiments que han fet grans canvis, per la incertesa actual i també per les dificultats en la concessió de crèdits. La majoria han fet només un manteniment de les instal·lacions.

Cotxe inclòs

Al web reservashoteles.net hi ha una promoció especial que ofereixen diversos hotels. Si s'opta per fer una reserva de tres nits d'hotel s'ofereix un lloguer de cotxe gratuït pels tres dies d'estada, per preus d'entre 120 i 165 euros per persona. Aquesta oferta és per als que aterren a l'aeroport de Girona, ja que la recollida i la devolució del cotxe es porta a terme en aquesta instal·lació Entre els hotels que ofereixen aquesta promoció, n'hi ha de la Costa Brava i també de l'interior de les comarques gironines. Aquesta iniciativa es diu Auto Touring.

Nit amb compres

Una altra promoció que també es pot trobar a reservashoteles.net és la d'una nit d'hotel a un preu que pot sortir per 25 euros per persona i 50 euros per fer compres a la Roca Village per una compra mínima de 300 euros. Es tracta d'una oferta vàlida fins al dia 30 de juny. El sector també ofereix productes de valor afegit que se sumen a l'estada, com per exemple el senderisme o la gastronomia. El sector destaca que el client cada cop demana més activitats i diversitat. El web reservashoteles.net és del grup Costa Brava Verd Hotels.

Un gran nombre de descomptes

Descomptes especials, estades amb tot inclòs, pàrquing gratuït amb l'estada, ofertes especials del 15% de descompte per als clients de Ryanair en alguns establiments hotelers, set nits al preu de sis, el primer nen amb estada gratis i «paquets» de productes, que inclouen pícnics per a les sortides, un sopar gastronòmic o una ampolla de cava de benvinguda. Aquestes són algunes de les nombroses ofertes que es poden trobar a internet. Els majoristes de viatges ofereixen estades d'una setmana amb tot inclòs, bàsicament centrades a Lloret, que poden sortir per un preu que oscil·la entre uns 300 euros i uns 600 euros. Tot i això, al web hi ha moltes destinacions amb un preu semblant al de l'oferta gironina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.