barcelona

Una jutgessa confirma la multa de 15.000 euros a Media Markt per vendre amb pèrdues

Un jutjat de Barcelona ha donat la raó a la Generalitat en la sanció de 15.000 euros que l'administració catalana va imposar el 2007 a un establiment de la cadena d'electrònica Media Markt per fer vendes a pèrdua, és a dir, per vendre productes a un preu inferior al d'adquisició. En la sentència, la jutgessa considera «ajustada a dret» la multa i desestima el recurs de Media Markt. La sentència és ferma i no s'hi pot recórrer, ja que s'estima que «la quantia del recurs no excedeix de 18.003 euros». Fonts de Media Markt han indicat que la companyia té el compromís de vendre sempre al millor preu gràcies a la col·laboració amb els fabricants i que existeixen unes altres sentències semblants que els han estat favorables. «Es tracta d'una qüestió d'interpretació de la jutgessa», ha subratllat l'empresa.

Un inspector del Departament d'Economia i Finances va constatar el 29 de gener de 2007 que la botiga del centre comercial Diagonal Mar de Media Markt estava fent venda amb pèrdua en dos productes –un ordinador Fujitsu i una televisió de plasma LG–, en el marc de la campanya Dia sense IVA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.