La Unió Europea distingeix les Terres de l'Ebre amb el premi Destinació Europea d'Excel·lència

La Unió Europea ha distingit les Terres de l'Ebre amb el premi Destinació Europea d'Excel·lència (EDEN) 2009. Així ho va anunciar ahir el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, a Benifallet, després que ell mateix pogués comprovar les opcions lúdiques de l'Ebre participant, amb altres autoritats, en la baixada en piragua pel riu Ebre des de Miravet fins Benifallet.

El conseller va destacar que les Terres de l'Ebre són l'única zona del país que ha rebut aquesta distinció de tot l'Estat, i segons Huguet, aquest reconeixement ajuda a la forta aposta del Govern per fer «un turisme diferenciador i de marca», que permeti visitar Catalunya tot l'any. Cal recordar que el reconeixement atorgat per la Unió Europea premia el turisme de zones naturals protegides però que practiquen una oferta turística sostenible. El conseller també va afirmar que aquest premi, concedit sota el lema «Turisme a zones naturals protegides», ajudarà al reconeixement europeu i a una major penetració dins del mercat turístic internacional, a més d'oferir la possibilitat d'accedir al fons de finançament de la Unió Europea. Durant la seva visita a les Terres de l'Ebre, Huguet va insistir en diverses ocasions que el turisme que ofereix aquest territori i el conjunt del país s'aproxima cada cop més a un turisme diferenciador amb diferents opcions lúdiques per cada turista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.