Ryanair indemnitzarà una noia de Caldes lesionada durant un vol

L'avió va fer un aterratge forçós a Llemotges, i la noia no va tenir l'alta fins al març

La noia, que aleshores tenia 15 anys, formava part del grup becat per la Fundació Riera, i tornava de Bristol a Girona després d'una estada per aprendre anglès. Amb l'incident, va ser una de les passatgeres més afectades, i es va haver de quedar a Llemotges una nit per consell mèdic. El descens sobtat de gairebé 2.500 metres durant el vol va fer que sagnés per l'orella, i la família va presentar una reclamació a Ryanair: «Del que teníem por era que li quedessin seqüeles al timpà», va explicar ahir el seu pare, Ramon Brugulat, que va afegir que ara la noia «està bé, però té pànic de volar».

En tot cas, fins al març no va tenir l'alta mèdica. Antoni Díaz, advocat del bufet Díaz-Tarragó, explicava ahir que no ha calgut recórrer a un procés judicial: «El comportament de la companyia aèria i la seva assegurança ha estat molt correcte», ha dit. Ramon Brugulat també ha valorat positivament Ryanair, però no ha volgut especificar els diners de la indemnització, si bé ha dit que és una mica inferior als sis mil euros.

Res de volar drets

Els passatgers de Ryanair hauran de viatjar asseguts. La iniciativa llançada per la companyia d'oferir bitllets més barats a qui viatgi dret no podrà tirar endavant bàsicament perquè ahir Boeing va rebutjar la fabricació d'avions amb seients per recolzar-se: «No estem considerant seients perquè els passatgers viatgin drets ni tenim plans de fer-ho.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.