Grup Peix Ros de Blanes crea una marca de peix fresc envasat que ja es ven en supermercats de Catalunya

És un dels productes ideats dins l'estratègia innovadora de l'empresa

La nova marca ofereix una àmplia gamma de peix fresc, en peces senceres que ja estan netes i posades en safates, que es poden trobar a la secció de refrigerats. Segons destaquen els responsables de l'empresa, «una combinació de gasos del tot innocus, com ara l'oxigen i el nitrogen, que permeten allargar la vida del peix fresc, mantenint els beneficis més saludables». El format i la presentació de venda és en filets d'aproximadament 250 grams; supremes, rodanxes o troncs de 350 grams i peces senceres d'uns 350 grams.

El producte ja està disponible en alguns supermercats. La intenció de Grup Peix Ros és que pugui estar a disposició del consumidor als establiments d'alimentació de Catalunya.

L'empresa destaca que Freskibo «combina les millors propietats del peix fresc amb els avantatges d'una presentació còmoda i amb formats preparats per cuinar, que no requereixen cap manipulació». Als envasos, s'hi inclouen receptes elaborades per l'associació Joves Cuiners de Girona. El producte s'ha tret al mercat en col·laboració amb Ideant, una empresa que ofereix serveis de gestió de productes i de màrqueting a grans i mitjanes empreses.

Grup Peix Ros va sorgir el 1930, quan es va crear la primera de les empreses. Als anys noranta es va fer una reestructuració, de la qual en van sortir les tres empreses actuals: Frigorífics Ros, Comerç de Peix Ros i Transports Ros. La primera se centra en el comerç de peix blau fresc a l'engròs. Comerç de Peix Ros comercialitza tot tipus de peix, tant fresc com congelat, i Transports Ros té com a objectiu principal mantenir la qualitat del peix. Grup Ros ha creat la seva pròpia empresa de logística.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.