Aliança comercial entre el grup Miquel Alimentació i l'operador logístic Logifrío

L'empresa gironina Miquel Alimentació va signar ahir un acord amb l'operador de serveis logístics Logifrío per a l'emmagatzematge i la distribució de productes congelats. D'aquesta manera, Miquel Alimentació centralitzarà a Logifrío totes les operacions de distribució dels seus productes congelats, una aliança que permetrà atendre més d'un miler de punts de venda arreu de l'Estat i que suposarà un moviment d'1,3 milions de caixes l'any.

La cobertura d'aquestes operacions es durà a terme a través de les 33 plataformes que Logifrío té distribuïdes a l'Estat espanyol i portuguès. Les instal·lacions, equipades amb cambres frigorífiques, ocupen una superfície total de 117.037 metres quadrats i tenen una capacitat frigorífica de més de 270.000 metres cúbics.

Miquel Alimentació, amb seu a Vilamalla, és una empresa líder en el sector majorista de la distribució alimentària. Aquest 2009, el volum de negoci previst és de 1.088 milions d'euros. El 85% de la seva venda es genera amb l'activitat majorista i subministra a més de 2.600 clients.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a