Elaboren un pla d'activació del comerç de Roses que s'enllestirà a finals d'any

L'àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Roses ha encarregat la redacció d'un pla que té previst tenir a punt a final d'any i que ha de servir per reactivar el comerç de la vila. Segons ha explicat el consistori rosinc, les línies d'actuació que marcaran el pla operatiu d'equipaments comercials es començaran a aplicar a principis del 2010 i han de servir perquè «el comerç urbà tradicional assumeixi nous reptes de futur, corregeixi les possibles mancances actuals i s'adapti als canvis d'hàbits de consum i als nous tipus de consumidors».

L'estudi es troba en aquest moment en fase de diagnosi. És a dir, els redactors del pla estan recollint informació sobre la situació actual de les botigues pel que fa a l'oferta comercial, l'entorn urbanístic i el perfil dels consumidors. Un cop s'acabi la recollida de dades, l'Ajuntament definirà el programa d'actuacions que tant des l'administració pública com des el sector privat s'hauran de dur a terme per activar el comerç tradicional de Roses. També s'establirà un calendari d'actuació amb les necessitats que cal solucionar per ordre de prioritat.

La normativa al setembre

D'altra banda, l'Ajuntament està ultimant el reglament d'ocupació de la via pública, i ha deixat per al setembre l'aprovació de la normativa que limita als comerciants l'exposició de productes al carrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.