L'hotel Ciutat de Girona posarà en servei vuit apartaments al novembre

Faderson Hotels, la cadena a la qual pertany l'hotel Ciutat de Girona, impulsa la construcció de vuit apartaments situats al carrer Nord de la ciutat que s'inauguraran el novembre vinent. Aquests apartaments de luxe, anomenats Nord 1901, seran complementaris a l'oferta de l'hotel, ja que els clients podran disposar dels seus serveis. Segons va explicar la directora de l'hotel Ciutat Girona, Esther Soler, els nous apartaments disposaran d'una sala de convencions i jardí al pati amb piscina. La seva situació, molt propera a l'establiment hoteler, facilitarà el fet que les persones que optin per l'oferta d'un apartament per passar l'estada a la ciutat puguin tenir també accés a diferents serveis de l'hotel, com és el cas de la restauració. Soler va destacar que la nova oferta s'adreçarà a tot tipus de clients i els preus seran similars als de l'hotel. Els apartaments tindran diferents tipus d'habitacions. Aquestes tindran entre 35 metres quadrats i 60 metres quadrats, segons s'informa en el lloc web de l'hotel.

Es tracta d'una oferta que la mateixa cadena ja té a disposició dels seus clients en altres ciutats com ara Barcelona, segons s'indica des de la direcció de l'hotel Ciutat de Girona. Aquest establiment hoteler, de quatre estrelles, disposa d'una espai de reunions, amb tres sales, a més d'un restaurant i l'anomenat Racó del Músic, on es dóna la benvinguda als clients.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.