La nit sí que se'n ressent

El president de la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm), Joaquim Boadas, assegura que la temporada d'estiu «no ha anat massa bé i la davallada de clients s'ha accentuat durant les nits d'entre setmana». Barcelona, però, ho ha notat menys, perquè té un tipus de client que diversifica més l'oci.

«Si la gent que surt de nit es concentra els divendres i els caps de setmana, els dies que pots facturar són menys». Per això, Boadas recorda que si haguessin pogut allargar l'horari de tancament de bars i discoteques hauria estat més fàcil salvar la temporada. Abans de l'inici de la d'estiu, la Fecasarm havia demanat a la Generalitat permís perquè els bars musicals tanquessin a dos quarts de quatre els caps de setmana i les discoteques, a les set. «Aquesta ampliació de l'horari hauria facilitat poder fer una millor facturació, senzillament perquè el ventall d'hores hauria estat més gran». Avança que la facturació podria tenir una davallada d'entre el 15 i el 20%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.