L'activitat de l'agost ha frenat la caiguda de l'ocupació hotelera de Catalunya

L'alta activitat registrada durant l'agost ha frenat la caiguda de l'ocupació hotelera a Catalunya, després que en la segona quinzena del mes s'haguessin mantingut i fins i tot superat els nivells d'ocupació de la primera quinzena. En aquest sentit, el director general de Turisme de la Generalitat, Joan Carles Vilalta, ha dit que el comportament de l'ocupació hotelera durant la segona quinzena d'agost ha reflectit una «frenada en sec» de la baixada del nombre de visites del mes d'agost. La tendència ha estat provocada, sobretot, per l'increment de l'ocupació en establiments d'acampada, que va arribar al 74%, cosa que suposa un increment interanual de 9,6 punts, amb una alta activitat al Garraf (86%).

Els apartaments turístics també han registrat un augment de la demanda, amb un 71% d'ocupació. En aquest punt, la marca Costa del Garraf ha estat la que major grau d'ocupació ha tingut, amb un 87,1%; seguida de la Costa Daurada (77,2%), i de Barcelona (76,3%). L'ocupació hotelera s'ha mantingut respecte d'anys anteriors, amb una mitjana del 81%, que suposa un lleuger increment de la variació interanual. La zona que ha tingut major ocupació hotelera ha estat la del litoral català, en els punts de la Costa Brava, la Costa Daurada, el Maresme i Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.