L'Alt Maresme fomenta millores per a l'emprenedoria de les dones

Tres municipis de l'Alt Maresme –Calella, Pineda i Malgrat– han posat en marxa conjuntament i sota l'aixopluc del centre de desenvolupament empresarial Innova un curs per millorar l'emprenedoria de les dones. En aquest sentit s'organitza un curs d'autoocupació adreçat a aquelles dones empresàries o emprenedores que, entre altres coses, vulguin conèixer els «factors de viabilitat del seu negoci i els aspectes clau per crear i consolidar la seva empresa amb èxit». L'objectiu prioritari de la iniciativa, que torna a vehicular la unió intermunicipal per economitzar esforços i rendibilitzar serveis, és incidir en aquells grups laborals que poden tenir més dificultats a l'hora de superar el període actual de crisi econòmica. Per aquest motiu, la necessitat d'aportar més i millor formació a aquests col·lectius pren embranzida a la comarca.

El curs té el suport tant dels tres municipis com de la Diputació, la Generalitat i la Unió Europea. L'accés és gratuït i les places limitades, i es durà a terme en sessions grupals els dies 6, 8, 13, 15 i 20 d'octubre de les 10.00 h a les 14.00 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.