El port de Palamós superarà l'any vinent els rècords d'enguany en nombre de creuers i de passatgers

Per al 2010 hi ha confirmades 40 estades de vaixells, quan enguany seran 33

«És un dia històric», va afirmar Nadal davant l'atracament de dos vaixells de creuer al port de Palamós, un fet que es va repetir només un cop l'any passat. Però encara ho és més quan un dels vaixells és el de més eslora, més passatgers i més pes que ha vingut mai a la Costa Brava. El Mein Schiff, que representava ahir l'estada 24 d'un vaixell de creuer a Palamós aquesta temporada, té previst encara durant l'octubre fer-ne tres més.

Una temporada que es tancarà, segons les actuals previsions, amb 33 estades i 35.100 turistes i 15.116 tripulants, i en la qual es batran els rècords existents en nombre d'estades i passatgers. «Però encara hi ha molt recorregut a fer», va dir Ferrés, ja que la temporada vinent hi ha més estades confirmades que les d'enguany. «Som un port atractiu i de referència», va sentenciar l'alcaldessa, que ho va justificar a la feina «ben feta» de tots els sectors afectats.

Nadal va explicar que ja tenen confirmades 40 estades de vaixells de creuer, cosa que comportarà més de 40.000 turistes. Però, a més, va voler destacar que els creuers ajuden a allargar la temporada i representen un benefici a Palamós i tota la demarcació. Ahir van sortir uns 700 turistes en 24 autocars per visitar Girona, Figueres i Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.