Les companyies aèries de baix cost desbanquen a les tradicionals en nombre de passatgers arribats a l'Estat

Les companyies de baix cost van transportar durant els vuit primers mesos de l'any més de la meitat dels passatgers que van arribar als aeroports de l'Estat espanyol, malgrat que l'agost va ser el seu desè mes consecutiu de caigudes. El nombre total de passatgers aeris que van arribar a l'Estat entre gener i agost es va situar en 38,1 milions, quantitat que suposa un descens del 9,9% respecte al mateix període del 2008, segons les dades del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç que es van donar a conèixer ahir. Les companyies de baix cost van transportar 19,1 milions d'aquests passatgers, fet que representa un retrocés interanual del 6,7%, mentre que les companyies tradicionals van ser utilitzades per 19 milions, xifra que suposa una disminució del 12,9%.

A Catalunya, el nombre total de passatgers entre gener i agost va ser de 4,2 milions – un descens interanual del 8,5%–, dels quals van arribar 2,3 milions de passatgers –un -11,7%– a l'aeroport del Prat. A l'aeroport Girona Costa Brava, n'hi van entrar 1,5 milions, xifra que va suposar un descens de passatgers del 9,5%.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.