L'Ajuntament de Figueres aplica 60 mesures per economitzar

L'Ajuntament de Figueres ha començat aquest any a aplicar les anomenades 60 mesures per reduir la despesa. La majoria d'aquestes mesures són actuacions internes sobre el funcionament de l'administració. El regidor d'Hisenda, Albert Ollé, ha explicat que s'incidirà en aquest pla de xoc, que afecta aspectes de les despeses corrents (telèfons, material, papereria, enllumenat públic i consum elèctric). També s'han introduït codis d'usuari per fer servir les fotocopiadores i s'ha encarregat una auditoria telefònica per negociar amb les operadores per veure quina és la que ofereix més bones condicions pel tipus de servei que requereix l'Ajuntament. En relació amb la despesa, Ollé ha comentat que aquest any hi ha hagut els actes de la Capital de la Cultura Catalana (CCC), que han suposat un important esforç econòmic que l'any vinent no hi serà.

Sobre el pressupost, creu que els impostos, com ara l'IBI, l'ICIO, el de circulació o les plusvàlues, no s'apujaran per «no penalitzar el contribuent».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.