Un nou organisme potenciarà Lloret com a destinació de congressos

El sector privat i l'Ajuntament de Lloret han impulsat el Lloret Convention Bureau, integrat per més de 30 membres i que té com a objectiu la promoció del municipi com a destinació per a la realització d'esdeveniments, reunions congressos, convencions i viatges d'incentius. Entre els membres del sector privat hi ha hotels, el sector de la gastronomia, serveis especialitzats, empreses que ofereixen activitats complementàries com oci i cultura i empreses de transport, segons van explicar ahir des de Lloret Turisme, l'organisme que es fa càrrec de la promoció turística de l'Ajuntament.

Actualment, l'hotel Evenia, amb la sala Imperial Suites (amb capacitat per a 1.000 persones), i l'auditori (amb capacitat per a 805 persones) són els llocs amb més nombre de places per organitzar esdeveniments. Aquesta oferta està previst que sigui significativament incrementada l'any vinent amb el Gran Casino Costa Brava, que tindrà un palau de congressos per a un miler de persones, i el teatre municipal, on es podran congregar 400 persones.

Demà es presentarà oficialment, a partir de les onze del matí a l'hotel Monterrey, el Lloret Convention Bureau. Durant la presentació, es donaran a conèixer els projectes que hi ha en marxa al municipi per potenciar Lloret com a destinació en turisme de negocis. També hi haurà una taula rodona sobre diversitat de mercats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.