Grimaldi Lines augmenta un 75% el passatge al port de Barcelona

El grup italià Grimaldi Lines ha superat la barrera dels 100.000 passatgers embarcats des del port de Barcelona en els nou primers mesos de l'any, que suposa un increment del 75% en comparació amb el mateix període de l'any anterior. La inversió en més vaixells, l'ajustament de preus i l'esforç en publicitat han permès a la companyia registrar aquest resultats en un moment complicat per al sector turístic, segons va explicar ahir el director de passatge de Grimaldi Espanya, Lorenzo Bandini. Un altre dels aspectes que ha contribuït a aquest creixement és la posada en funcionament de la ruta Barcelona-Sardenya, que s'afegeix a les de Roma i Florència.

Les previsions de Grimaldi, que ara comparteix terminal amb Acciona-Transmediterránea al port de Barcelona, és que aquesta tendència a l'alça es mantingui fins a finals d'any, fins a aconseguir entre un 70% i un 80% més de passatge des de la capital catalana que l'aconseguit durant l'any 2008. El volum de transport de mercaderies a través de camions s'ha incrementat també un 10% respecte de l'any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.