Hotel de Barcelona busca 200 cambrers

L'empresa de treball temporal Adecco busca personal per cobrir vacants en establiments de luxe

El director de la divisió d'hostaleria d'Adecco, Pablo Gómez, explicava ahir que l'empresa de treball temporal té diverses ofertes de treball d'un grup d'hotels de quatre i cinc estrelles «que no poden cobrir les puntes de feina que els arriben». Malgrat que els mesos d'octubre i novembre no són especialment bons en ocupació hotelera, els pròxims compromisos d'aquests establiments i el fet que tinguin les plantilles massa ajustades fan obligatòria la contractació de personal de manera temporal. «Fa mig any això hauria estat impensable, però l'activitat s'ha animat des d'aquest estiu», deia ahir Gómez, que explicava que «des de fa un any aproximadament, molts hotels de la ciutat van decidir no renovar els contractes del personal temporal ni cobrir les vacants que hi havia, i ara molts hotels i establiments d'hostaleria tenen una plantilla massa ajustada». Amb tot, Gómez explicava que als treballadors que finalment siguin seleccionats –concretament, 150 cambrers de sala i 50 cambreres de pis– se'ls garantirà una certa continuïtat a la feina, «si no és a l'hotel pel qual han estat seleccionats al principi, en d'altres que també tenen les mateixes necessitats». Adecco treballa amb una vintena llarga d'hotels de luxe a Barcelona i rodalia. Això sí, es requereix experiència acreditada de com a mínim un any en establiments de quatre i cinc estrelles, la categoria que tenen els que fan la petició de personal, i es demana que s'enviï el currículum a l'adreça de correu electrònic [email protected].

L'empresa Adecco espera cobrir totes les vacants en el termini màxim de dues setmanes. «Avui dia és molt més fàcil que fa un any i mig, encara que els candidats han de passar per molts filtres, però és el moment ideal per trobar aquest perfil», concloïa Gómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.