L'oficina de turisme de Girona ja ha superat els 625.000 visitants del 2008

L'oficina de turisme i el Punt de Benvinguda de Girona ja han superat aquest any els 625.000 visitants del 2008 i es preveu tancar l'any amb un increment d'aquesta xifra del 10%, segons va explicar ahir la tinenta d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Cristina Alsina. Només a l'octubre, s'ha registrat un 33% més d'atencions en aquests punts turístics respecte al mateix mes de l'any passat. «Aquest octubre està sent excepcional», va dir Alsina. I és que, segons la tinenta d'alcalde, s'han conjugat diversos factors positius com ara que la festivitat del 12 d'octubre fos dilluns, el bon temps i la celebració del saló Equus.

Alsina va explicar que les xifres són positives gràcies al turisme de proximitat (visitants de Catalunya, l'Estat i la Catalunya del Nord). Però també va ressaltar les visites de turistes del centre d'Europa, de països com ara Holanda i Bèlgica. «La gent que ve a Girona busca una destinació de qualitat, amb atractiu patrimonial i gastronòmic», va dir Alsina, la qual va donar importància a l'èxit de les diverses activitats que s'han organitzat a la ciutat durant tot l'any. En aquest sentit, considera que aquest bon comportament ha tingut conseqüències positives per als comerços, hotels i bars i restaurants.

PROTAGONISTA

CRISTINA ALSINA
Tinenta d'alcalde de promoció de la ciutat
«Girona està aguantant bé l'actual situació i això repercuteix positivament en comerços, hotels i restauració»
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.