Kontrelmec acomiadarà 32 treballadors dels prop de vuitanta que té en plantilla

L'empresa Kontrelmec, que té la seu a Aiguaviva i es dedica al disseny de solucions i equipaments per a indústries de l'etiquetatge, ha arribat a un acord amb els representants de la plantilla per tirar endavant un expedient de regulació d'ocupació (ERO) per acomiadar 32 treballadors dels prop de vuitanta que hi té en plantilla actualment. La indemnització pactada pels afectats és de 28 dies per any treballat, amb un topall de 12 mensualitats. Ara l'acord està pendent que sigui ratificat pel jutge mercantil, ja que l'empresa es troba immersa en un procés de concurs de creditors.

Segons han explicat fonts dels representants dels treballadors, el dijous passat la plantilla va decidir en assemblea acceptar la proposta de l'empresa. Divendres, les parts van signar l'acord i aquest ja s'ha fet arribar al jutge. Les mateixes fonts expliquen que l'ERO afecta principalment treballadors del taller, però també n'hi ha alguns d'altres departaments de l'empresa.

Manca de liquiditat

Kontrelmec va presentar concurs de creditors el mes de juliol arran dels problemes de liquiditat que feia temps que tenia l'empresa. Es volia reduir la producció i concentrar-se en la maquinària més petita. Amb la presentació del concurs de creditors ja es va anunciar que seria necessària una retallada de la plantilla, que al final ha estat de 32 persones, que seran acomiadades tant bon punt el jutge mercantil doni llum verd a l'acord.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a