L'organització dels set tresors es disculpa pels textos de les candidatures

L'organització Capital de la Cultura Catalana, responsable de la campanya d'elecció dels set tresors del patrimoni material, ha demanat disculpes al Centre d'Estudis i Divulgació del Patrimoni (Cedip), responsable del web www.poblesdecatalunya.cat, per la reproducció íntegra de textos d'aquest web sense la necessària autorització. L'organització Capital de la Cultura Catalana atribueix a «un error en la comprovació dels textos» el fet que 28 dels 40 escrits que acompanyaven les candidatures fossin extrets literalment del web del Cedip.

Els organitzadors han optat per retirar tots els textos de la plana web on des de dilluns es poden fer les votacions i els han substituït per un cercador a internet. Suggereixen a les persones que vulguin obtenir més informació que se la busquin ells mateixos escrivint a la finestra del cercador el nom de la candidatura i Badalona.

Dilluns, durant la primera jornada de votacions, el web www.ccc.cat va rebre un total de 307 vots adreçats a 27 de les 40 candidatures. El termini per emetre vots finalitza el dia 29 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.