Música i poesia a domicili

Un poeta i quatre músics, que seran demà a la Casa Canals, actuen a les cases a canvi del sopar

Sota el lema Veni, vedi, vici, és a dir, menjar, beure i molt de vici..., els cinc integrants de Recitals a Domicili actuen entre plats i copes. Ofereixen un espectacle de música i poesia singular, eliminant sempre les barreres entre públic i artistes, menjant i bevent.

Aquest grup, format per un poeta (Eduard Carmona) i quatre músics (Tomàs Fosch, teclat; Iago Marta, guitarra; Ivan González; trompeta, i José López, contrabaix), va començar a oferir els seus espectacles a canvi d'un sopar a les cases particulars de famílies, de pisos d'estudiants o de treballadors que els sol·licitaven per passar una nit diferent a casa seva. Els recitals s'oferien a domicili. Cada cop més les seves representacions poeticomusicals creixien en demanda i actualment surten també de les cases per actuar en espais públics. A Tarragona, on demà actuaran per primer cop, sortiran de l'àmbit domèstic privat per instal·lar-se als jardins d'una casa tarragonina noble, la Casa Canals. L'espectacle començarà a les vuit de la tarda i també inclourà un aperitiu regat per vi Ipsis i cervesa Rosita.

El grup presentarà l'espectacle Abuterent patientia vostra (Abusaran de la vostra paciència), una variació de la cita llatina de Ciceró, Quousque tandem abutere, Catilina, patientia nostra? («Fins quan, Catilina, abusaràs de la nostra paciència?»). L'entrada és gratuïta.

El grup arriba a Tarragona després d'haver fet una gira amb l'espectacle en diverses ciutats de Catalunya, en emplaçaments tan insòlits com la presó Model de Barcelona i el pub Horiginal de la mateixa ciutat, que és marc d'un cicle poètic durant tot l'any. Sempre rep el públic amb un aperitiu preparat per a l'ocasió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.