La Caixa d'Art de la galeria Anquin's aplega 250 obres de quaranta artistes

Quaranta artistes que exposen 250 obres originals de petit format formen la 31a edició de la Caixa d'Art de la galeria d'art Anquin's de Reus, que romandrà instal·lada fins al 12 de desembre. Aquesta col·lectiva anual es fa des de l'any 1978 i té com a finalitat apropar l'art a un públic ben ampli.

Quadres, originals sobre paper, petites escultures a més de joies de disseny són les obres que exposa Caixa d'Art a partir de 150 euros. Les obres que formen part de l'exposició són una bona selecció d'obra d'artistes d'estils ben diversos com Aguilar Moré, Fernando Alday, Albert Alís, Modest Almirall, Laura Baldrich, David Casals, Carlos Diaz, Alícia Grau, Frank Jensen, Eva Llorens, Didier Lourenço, Raul Mateo, Joaquin Mateo, Josep i Ramon Moscardó, Carlos Morago, Victor Pedra, Lluís Puiggros i Vives Fierro. La galeria defineix què és una exposició semblant als coneguts supermercats d'art tot i que amb una obra més seleccionada i pensada per iniciar-se en el col·leccionisme.

Com a novetat d'aquesta edició, la galeria presenta la col·lecció Art, vi i emocions, caixes de vi del Priorat Clos Galena, que han estat pintades per dotze artistes amb la temàtica del vi com a lligam comú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.