badalona

La presentació d'un llibre obre el memorial que Badalona dedica a Xesco Boix

Aquest migdia (12h) té lloc a la llibreria Saltamartí de Badalona (Canonge Baranera, 78) la presentació del llibre Xesco Boix, història de la nostra història, dels autors Lluís M Panyella i Maria Josep Hernández. L'acte inaugura el programa que nombroses entitats badalonines, juntament amb l'Ajuntament de la ciutat, han dissenyat al llarg del mes de desembre per retre homenatge a Xesco Boix, el músic català que va morir ara fa vint-i-cinc anys. El memorial Xesco Boix trobarà continuïtat el dimecres 16 de desembre, amb una taula rodona a l'Espai Betúlia. Començarà a les set de la tarda i tindrà la presència de Jaume Arnella, Joan Soler i Amigó, Noè Rivas, Núria Ventura i Teresa Giné. La traca final es reserva pel dissabte 19 de desembre.

Durant tot el dia, a la plaça de la Vila de Badalona, s'ha programat una festa solidària dedicada a Xesco Boix, que inclourà actuacions i també una recollida de menjar per al quart món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.