Els Amics de les Arts presenten el seu nou disc a la Sargantana de Badalona

Els Amics de les Arts, un dels grups emergents i amb més futur del panorama musical català, seran diumenge a Badalona per primer cop per presentar el seu darrer treball discogràfic, Bed and Breakfast, a la Sargantana (carrer Sant Sebastià, 2) a partir de les set de la tarda.

El concert és la darrera aposta de Produccions d'Origen, els badalonins promotors del cicle Musica't organitzat al Círcol Catòlic a principi d'any i de dos concerts més amb Miquel Abras i Delên amb l'objectiu d'apropar a la ciutat propostes musicals en català en format íntim de grups de màxim nivell però que no han tocat mai a Badalona.

Els promotors aposten aquest cop per Els Amics de les Arts amb el convenciment que el grup es convertirà en poc temps en un dels conjunts de referència del panorama musical català. El grup, que defineix la seva música com a electro avant pop d'autor, es caracteritza per un so fresc, lletres intel·ligents i divertides i un directe que enganxa des de la primera nota. Badalona serà un dels primers escenaris per on passarà el grup per presentar el seu darrer disc.

Les entrades, que valen 10 euros, es poden comprar ja de manera anticipada a Saltamartí Llibres (carrer Canonge Baranera, 68) i el dia del concert des d'una hora abans a la Sargantana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.