Chano Domínguez i Ernesto Aurignac enregistraran un concert a Tortosa

El disc del directe, que es farà el 27 de desembre, inclourà alguns temes nous

El festival Músiques de Nadal, que l'Ajuntament de Tortosa i la promotora Túbal Cultura i Espectacles organitzen del 19 de desembre fins al 4 de gener, tindrà un convidat de luxe. Es tracta del pianista Chano Domínguez, que, acompanyat del també andalús Ernesto Aurignac, enregistrarà un concert a l'auditori Felip Pedrell. L'objectiu és editar el seu proper treball discogràfic, titulat Chano Domíngez + Ernesto Aurignac Duo Live in Tortosa. El concert serà el 27 de desembre a dos quarts de nou del vespre i el preu de les entrades serà de 10 euros. Segons va remarcar ahir el regidor de Cultura, Joan Caballol, l'enregistrament ha estat «una gran idea, que permetrà generar un material de difusió internacional que portarà molt lluny el nom de Tortosa».

Un dels artífexs de la col·laboració entre Chano Domínguez i Ernesto Aurignac a Tortosa ha estat David Espinós, de l'associació Vent Fort, una entitat col·laboradora amb el festival. Espinós va dir ahir que Aurignac és una de les joves promeses del jazz europeu, un veritable «superdotat» que ha sorprès la crítica especialitzada. Per la seua banda, Aurignac ha avançat, en declaracions al diari Sur de Málaga, que per al concert del 27 de desembre a Tortosa ja està treballant amb Chano Domínguez, escrivint alguns temes nous i fent els arranjaments d'alguns estàndards del jazz.

EL PROGRAMA

19 de desembre
Nadales al carrer, amb el Cor Flumine
20 de desembre
Coral i conjunt instrumental de l'Escola Municipal de Música
21 de desembre
La Rama de Navidad, amb Son Jarocho (Mèxic)
23 de desembre
Nadales al carrer amb Quico el Célio
25 de desembre
Lo Misteri de Nadal, amb Quico el Célio
27 de desembre
Live in Tortosa
28 de desembre
La llufa humana, amb Muniato Xou
4 de gener
Valsos i polques per l'any nou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.