El canòdrom s'obrirà al març amb una exposició de nou projectes artístics

El jurat del concurs per dotar de projectes artístics l'exposició Canòdrom 00:00:00 ha escollit nou propostes que formaran part d'aquesta mostra dedicada a focalitzar la presència de l'edifici de l'antic canòdrom de la Meridiana, actualment en rehabilitació, com a nou centre d'art de Barcelona.

Els nou projectes escollits porten la signatura de Margarita Andreu, Xavier Arenós, Marc Arroyo, Isabel Banal, Ana de Matos, Albert Gusi, Jordi Mitjà i dels col·lectius Observatori Nòmada Barcelona (Pau Faus, Pere Grimau, Domènec Montserrat) i Gustavo (Rafael Griera, Regina Giménez).

El concurs ha estat convocat pel Consell Nacional de la Cultura i les Arts (Conca), que és l'organisme impulsor del procés de constitució d'aquest nou equipament que serà regit per un consorci format per la Generalitat i l'Ajuntament. A la convocatòria, s'hi han presentat 81 projectes i la major part d'aspirants han posat l'èmfasi en l'entorn físic, humà i urbà del canòdrom com a nou centre dedicat a les arts visuals. El jurat estava integrat per Moritz Küng, el guanyador del concurs de la direcció del centre; Neus Miró, crítica; Vicenç Viaplana, artista; Xavier Monteys, arquitecte, i Pilar Parcerisas, vicepresidenta primera del Conca.

L'exposició es farà en els entorns físics del canòdrom tan bon punt acabin les obres de rehabilitació, que estaran llestes a final de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.