La III Nit del Galerisme, el 25 de febrer

El 25 de febrer que ve se celebrarà la Tercera Nit del Galerisme, en el decurs de la qual s'entregaran els Premis GAC. Es tracta d'uns guardons que tenen com a objectiu donar més difusió a les galeries d'art com a element fonamental del mercat artístic i de la promoció d'artistes.

El comitè organitzador ja ha tancat el jurat d'enguany, format per membres destacats de la cultura: Sergi Aguilar, director de la Fundació Suñol; Mery Cuesta, crítica d'art; Ignacio de Lassaletta, galerista; Bartomeu Marí, director del Macba; José Martínez Calvo, galerista; Enrique Ordóñez, col·leccionista; Rocío Santa Cruz, galerista; Ernest Ventós, col·leccionista; i José Francisco Yvars, crític d'art. Al gener començaran les reunions per decidir els premiats entre les candidatures presentades per les quatre associacions que hi participen.

Els premis també reconeixen els agents que han destacat per la seva aportació al món de l'art i el galerisme de Catalunya, contribuint a la seva projecció internacional. A més, per primera vegada en aquesta tercera edició es realitzarà un homenatge a un artista de renom mundial i de reconegut prestigi.

Els premis es divideixen en sis categories: premi a la galeria per la seva trajectòria; premi a la galeria jove per la seva projecció internacional; premi al col·leccionisme; premi a la crítica d'art; premi al mitjà de comunicació, i premi al comissariat.

Els Premis GAC-III Nit del Galerisme, que se celebraran a l'hotel Skipper, apleguen les quatre associacions de galeries d'art catalanes: el Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, l'Associació Art Catalunya, l'Associació Art Barcelona i l'Associació de Galeristes Independents d'Art de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.