Edicions 96 publica un llibret de poesia per a infants

Dies abans de les dates de nadal i reis, edicions 96 ha tret al carrer un llibret d'iniciació a la poesia per als més menuts de la casa.

Escrit amb lletra enllaçada, les seus autores, Carme Ribelles i Cristina Carrasco, han volgut oferir als més joves, una proposta farcida de musicalitat i ritme, en la qual intervenen conills, aranyes, pedres del camí, rierols cantaires, caragols que somriuen i un bon grapat d'elements suggeridors, ben dissenyats i il·lustrats gràcies al bon mestratge d'Eugeni Simó, capaç d'oferir un dibuix atractiu, novell i modern.

És un recull de xicotets poemes que, en alguna ocasió, esdevenen pensaments literaris rimats a la més pura i clara forma poètica.

Carme Ribelles i Cristina Carrasco han tret aquesta seua òpera prima adreçada a les edats primeres, amb la intenció que de igual manera que s'entrenen en la lectura de narrativa, també s'introduïsquen en la poesia, d'una manera amable i enriquidora.

Les dues autores, configuren un duet que, des de fa anys, animen el racó de poesia existent a la localitat més gran de la comarca de l'Horta i ofereixen un programa quinzenal des de les ones de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, conegut sota el nom de Poemàgic, pel qual han passat ja destacats creadors literaris actuals.

Ara Edicions 96, ofereix aquest llibret de poemes, amb la tranquil·litat que dóna saber que es tracta d'un bon producte iniciàtic per als joves lectors i que, quan arribarà als seus domicilis, configurarà una obra obligada als prestatges dels infants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.