El Mirall de Blanes estrenarà «Híbrid», una peça sobre l'esterilitat

Carme Rodríguez i Josep Alum, que l'ha escrit, en són els directors

Josep Alum, amb tota la prudència del món, explica que en l'argument d'Híbrid existeixen alguns paral·lelismes amb la Yerma de García Lorca. A Híbrid l'acció transcorre en una època actual. La protagonista, Emma, obsessionada amb la impossibilitat de ser mare, és esposa d'un publicista, que té l'encàrrec de muntar la campanya publicitària del perfum que dóna nom a la peça, Híbrid. Per una altra banda, la dona cerca el remei a la seva esterilitat, de la qual culpa el marit, fins que es produeix una tràgica coincidència, que du al desenllaç final de la història. Alum explica que l'obra es va gestar en un taller de dramatúrgia de la Sala Beckett de Barcelona, impartit pel lloretenc Xavier Albertí, un «professor exquisit i molt dur», segons Alum, qui va rebre amb satisfacció alguns consells d'Albertí que li van «fer replantejar alguns aspectes de l'obra.»

Híbrid, que es podrà veure els dies 23 (22.00 h) i 24 (19.00 h) de gener, és un dels muntatges de la companyia, que treballa en paral·lel en d'altres espectacles, com ara Cru, una reflexió sobre l'art, l'economia i la crueltat, compta en el seu repartiment amb Sílvia Soliguer, Sònia Campos, Georgina de Korte, Eva Ariza, Lali Barti, Sergi Gibert, Joan i Albert Maynou. La intenció d'Alum és intentar que l'obra entri en el Projecte T de la Diputació de Girona i presentar-la a diversos concursos, com ara el de Caixa de Manlleu, en què els blanencs són ja un clàssic, o el Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.