L'església de Sant Jaume dels Domenys llueix imatge després de la seva restauració

Les obres de restauració a església parroquial de Sant Jaume dels Domenys han quedat enllestides. Les tasques de millora i condicionament que des del mes de juny passat s'han dut a terme han inclòs la renovació de la instal·lació elèctrica, la recuperació de diverses zones de pedra que estaven amagades i la cobertura amb una capa de pintura dels murs interiors, afectats per la humitat, que també han estat sanejats.

Les actuacions als espais de pedra malmesos i que s'han recuperat han estat dirigides per Josep Martí i Aixalà, delegat per a la cura del patrimoni artístic i art sacre.

En conjunt, la imatge del temple parroquial llueix ara més lluminós, amb els nous colors aplicats a les capelles i al presbiteri.

Ahir, durant l'acte d'inauguració de les obres, es va dur a terme una visita guiada per explicar les actuacions realitzades. També es va celebrar una missa que va oficiar el vicari general Joaquim Fortuny i Mn. Francesc Esteso.

A l'acte, que es va cloure amb el concert de la coral del Vendrell, hi van assistir Josep Poblet, president de la Diputació de Tarragona –institució que ha finançat les obres de restauració–, i l'alcalde del municipi, Martí Ventura.