El filòsof Tobies Grimaltos presenta a Calp el seu darrer llibre

La Casa de Cultura de Calp serà el lloc en que s'hi presente, aquest proper divendres 15 de febrer, el llibre del professor de la Universitat de València, Tobies Grimaltos Ideas y palabras: una filosofia de vida cotidiana. L'acte tindrà com a escenari el Saló Blau del complex cultural de Calp a partir de les 20.30 hores.

A l'obra que s'hi presenta, l'autor explora la seua realitat interior i circumdant, no tant des de la perspectiva de la seua tasca universitària com des de la convivència textual de l'argument i el dubte amb l'anècdota, la nostàlgia, la ficció i la confessió.

El professor deliteratura catalana d ela Universitat d'Alacant, Enric Balaguer, assegura després d'haver fet una lectura de l'obra, que «ha estat una lectura afable, complaent, enriquidora. Com que en el camp filosòfic es dóna tant el llenguatge opac, les autoreferències i la prosa ortopèdica, l'he trobat un exemplar de fora de la família. Desconeixia l'obra de Grimaltos, professor de filosofia de la Universitat de València, i he tingut una grata sorpresa en llegir-lo.

Es tracta d'una sèrie de proses breus i diverses sobre el nostre món quotidià: des de la vida dels llibres i llibreters, a qüestions com ara la memòria i el record, la relació entre la llengua i la realitat, els rituals socials (com ara anar el cementeri) i tantes i tantes coses...Les pàgines del llibre són un repàs deliciós d'hàbits, de creences, d'idees passant-les pel sedàs d'un enteniment saludable que ens neteja la mirada i ens amplia horitzons».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.