El CVC alerta de la pèrdua de competitivitat de l'IVAM per la manca d'inversió

L'entitat consultiva també reitera la seua preocupació per la retallada de pressupostos en les arts escèniques

La Comissió de les Arts del Consell Valencià de Cultura (CVC) ha manifestat la seua preocupació per la progressiva disminució dels pressupostos de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) i ha alertat que la conseqüència pot ser una «falta de reconeixement de la institució valenciana en el panorama artístic internacional». Sobre la qüestió, el president del CVC, Santiago Grisolía, ha manifestat que «l'IVAM, com a eminent centre d'investigació i atés el paper emergent en l'exportació d'art valencià, hauria de mantindre una inversió sostenible». A més, la comissió ha expressat el seu malestar per l'avanç de l'hora de tancament de l'espai museístic, establida a les 19 hores.

D'altra banda, el CVC ha reiterat la seua preocupació per la retallada de pressupostos en les arts escèniques. En un informe recent sobre la situació del sector, la institució va recomanar a les administracions autonòmiques i estatals l'estudi de possibles solucions davant de l'escassetat de les sales públiques valencianes i les dificultats que estan tenint algunes companyies per a obrir noves sales privades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.