Antoni Tàpies exposa la seva obra més recent a Consell de Cent

Cada dos anys, Antoni Tàpies acostuma a revelar la seva producció artística més recent. Aquest any, toca. I, també com de costum, l'artista presentarà en primícia la seva obra actual a la galeria del seu fill, Toni Tàpies, situada al carrer del Consell de Cent. Avui (a les 19.30 h) s'inaugura l'exposició, que presidirà el mateix Tàpies i que es podrà visitar fins a finals de març.

En total, l'artista català viu més important mostrarà un conjunt de disset obres, sobre suports de tela i de fusta. A diferència d'altres ocasions, aquest cop no hi haurà res sobre paper. Tàpies ha fet una selecció de la seva producció dels dos darrers anys, per bé que la majoria d'obres són de l'any passat. N'hi ha de diferents formats, grans i petits.

Formació de matèria (procediment mixt sobre fusta), Perfil i boca (procediment mixt sobre tela), Samarreta blanca (pintura sobre tela), Porta marró (procediment mixt i collage sobre fusta), Matèria difuminada (procediment mixt sobre fusta) i Esgrafiat (procediment mixt sobre fusta) són algunes obres que mostren el vigor creatiu d'un Tàpies que acaba de complir 86 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.