El musical familiar de titelles «En Joan sense por» arriba al Teatre de Blanes

  • En Joan i la resta de protagonistes de la peça. / L. GUERRERO.
  • VÍDEO: Vide promocional d'En Joan sense por.

La companyia Egos Teatre és ben jove, va néixer l'any 2005 i la forma una promoció completa de l'Institut del Teatre, en l'especialitat de teatre musical. El seu debut com a companyia professional, la seva primera obra com a tal, va ser el magnífic musical per a adults Ruddigore o la nissaga maleïda, que va rebre un munt de premis des que es va estrenar, a finals de novembre del 2007. Ha estat un dels debuts més fulgurants dels darrers temps d'una companyia del país, i s'ha revelat com una de les millors del gènere. Ara, Egos està en procés de preparació del seu nou espectacle, La casa sota la sorra, un musical que s'ha d'estrenar el mes que ve al TNC, i ha fundat la companyia Egos Petits d'espectacles familiars, amb la qual ha creat un espectacle musical de titelles, coproduït pel Centre de Titelles de Lleida, i que es va estrenar en la darrera edició de La Mostra de teatre infantil i juvenil d'Igualada, on va obtenir el premi Caixa de Catalunya al millor espectacle, per votació popular.

La peça, que es podrà veure avui al Teatre de Blanes (17.30 h), explica la història d'en Joan, un nen assetjat pels monstres de la seva habitació, que no aconsegueixen espantar-lo. Els monstres, desesperats, contracten una bruixa, que condemna en Joan a patir singlot per sempre més. El remei pel singlot és un bon ensurt, però en Joan no s'espanta per res. La seva amiga Marta l'ajudarà en aquest mal tràngol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.