Impulsen la creació d'un cineclub al Vendrell

Un grup de vendrellencs ha creat el cineclub La Claqueta, que programarà cinema en versió original subtitulada. El cineclub es presentarà el 26 de gener (20.30 h) a l'auditori de l'escola de música Pau Casals amb la projecció d'una filmació domèstica feta l'any 1927 al Vendrell i un repàs amb imatges de la història de la carretera de Valls.

El 29 de gener (22.00 h) es projectarà el primer títol de la programació del cineclub, La quimera de l'or de Charles Chaplin, amb música de piano en directe que tocarà Carles Robert. La Claqueta sorgeix «amb la idea de projectar cinema actual i premiat en festivals com Canes, Sundance o Berlín en pantalla gran, en versió original subtitulada i a un preu econòmic», segons els seus promotors. Alhora, s'organitzaran petites introduccions de les pel·lícules a càrrec de persones vinculades amb el cinema. Trimestralment la programació es dividirà en tres cicles: pel·lícules actuals, cinema històric del Vendrell i cinema infantil. El primer dels cicles el formen el film de Chaplin; Al otro lado, de Fatih Akin (25 de febrer), i Los limoneros de Eran Riklis (25 de març). El cicle El Vendrell d'abans projectarà un cop al trimestre filmacions locals de Jaume Domingo que abasten des dels anys vint fins als anys noranta. I el cicle de cinema infantil constarà de curtmetratges d'animació de la Mostra Internacional d'Animació de Catalunya, l'Animac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.