L'editorial Bromera reedita un llibre de Josep Lozano revisat i corregit

Hi ha una llegenda, encara viva al nostre àmbit cultural, que conta que una serp, per atzar, arriba a compartir la llet materna amb un nadó i que es crea un vincle indissoluble entre tots tres.

Aquesta novel·la —que se situa entre la narrativa fantàstica i el realisme màgic— ens trasllada la història d'una família d'ascendència catalana instal·lada a Mèxic que es troba constantment sota la pèrfida i sinuosa influència dels ofidis.

És aquesta, la història de l'ultim llibre incorporat a la col·lecció «Els nostres Autors» de l'Editorial Bromera. Un llibre de Josep Lozano, amb que va guanyar el Premi Prudenci Bertrana el 1990. Amb aquest títol, l'editorial d'Alzira vol recuperar tota l'obra de Lozano, revisada i actualitzada pel mateix autor, contribuint així a una major difusió i popularització d'un dels escriptors més consagrats de les lletres valencianes actuals.

Amb Ofidi, la Biblioteca Josep Lozano, ja disposa dels altres títols: Ribera, El Mut de la Campana i Crim de Germania.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.