Buenafuente: «Tots tenim a dins un munt de monstres»

Ahir va inaugurar una exposició a l'espai Mas Homs

Molta gent es va reunir ahir al vespre a l'espai de disseny Mas Homs per acompanyar una de les principals celebritats mediàtiques del país en la inauguració d'una mostra que exposa «l'altra cara d'Andreu Buenafuente».

«No puc parar quiet. Això pot ser un problema, però jo prefereixo veure-hi la part bona. M'interessa tot el que m'agrada i m'agraden tantes coses... La pintura i la fotografia ja són companyes meves de viatge des de fa més de quinze anys. Sempre les practico per plaer, per seguir comunicant o interpretant el que veig, el que em rodeja, una mena d'afany estrany de deixar documentat tot el que em trobo pel camí. Les practico des de la modèstia i la llibertat de no haver de demostrar res.» Aquest és un fragment del Manifest de l'artista. «Dibuixo i pinto amb una llibertat absoluta, potser massa i tot...», reconeixia ahir a Aiguaviva.

Tècniques diverses

Buenafuente ha portat al Mas Homs una trentena de peces, entre les quals hi ha aquarel·les, olis, collages, dibuixos en tinta, amb vocació d'art de carrer i sovint amb una visió irònica i esperpèntica de la vida. La d'ahir va ser una inauguració informal, sense parlaments ni protocol. «Lliga bastant amb el meu estil, perquè tot això és una cosa paral·lela, sense pretensions. Volia fugir del rigor de les exposicions més oficials i presentar el meu treball envoltat d'amics, fent un cafè.»

L'espai de disseny Mas Homs vol organitzar a partir d'ara altres activitats culturals com ara exposicions i concerts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.