Raimon torna a València amb un concert antològic organitzat per la Universitat

El recital tindrà lloc al Teatre Olympia el pròxim 23 de febrer després d'anys de silenci als escenaris de la ciutat

El pròxim 23 de febrer, el cantautor de Xàtiva, Raimon, tornarà a pujar a un escenari de la ciutat de València. Ho farà en un concert antològic organitzat per la Universitat de València i que completa l'homenatge que la institució acadèmica ha retut a l'artista i que va començar el passat mes de desembre amb el lliurament de la Medalla de la Universitat. Durant aquest acte de reconeixement i el que va tindre la primavera passada a la Universitat Politècnica de València, Raimon va mostrar les seues ganes per tornar a cantar a la ciutat.

El recital, del qual ja s'han posat les entrades a la venda, inclou cançons amb lletra i música del cantant, així com poemes musicats per Raimon d'Ausiàs March, Roís de Corella, Jaume Roig, Salvador Espriu o Pere Quart. En l'escenari, Raimon estarà acompanyat dels músics Miquel Blasco, Joan Urpinell, Pau Doménech i Fernando Serena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.