La Fundació Tàpies reobre al març, després de dos anys tancada al públic

La Fundació Antoni Tàpies reobrirà les seves portes el mes que ve amb una exposició especial que inclourà peces de l'artista dels darrers vint anys. La mostra Antoni Tàpies. Els llocs de l'art coincidirà amb les dues dècades d'existència de la institució, i també oferirà una selecció d'obres de la col·lecció privada de l'artista, que inclou des d'objectes de l'antic Egipte fins a treballs de l'art modern occidental.

La fundació va tancar al gener del 2008. Durant aquest temps s'han solucionat algunes necessitats de l'edifici en matèria de seguretat i evacuació, i també s'hi ha actuat per facilitar l'accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda. Els espais expositius s'han reformat per recuperar el caràcter industrial original, i també s'ha modificat l'entrada al museu per millorar la zona de recepció i llibreria, a banda de recuperar la segona planta per a ús públic. La reforma ha anat a càrrec de l'estudi d'arquitectura Ábalos-Sentkiewicz.

L'acte inaugural institucional de la nova etapa serà el 3 de març. El dia 4 se celebrarà la reobertura amb els professionals del sector, i els dies 5, 6 i 7 hi haurà jornades de portes obertes, amb visites comentades i activitats especials. La reobertura ve plena de propostes: un cicle de cinema de Georges Méliès, un concert, la presentació del primer volum de l'obra escrita completa de Tàpies i una xerrada sobre el Tàpies col·leccionista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.