Alcoi acull l'exposició «Joan Fuster i els clàssics»

El Centre Cultural Mario Silvestre d'Alcoi acollirà fins al pròxim 1 de març l'exposició Joan Fuster i els Clàssics. La mostra presenta l'activitat literària a la València del segle XV en un moment d'esplendor cultural en què a la ciutat es va produir el període clàssic de les nostres lletres, i ho fa per mitjà de la visió que Joan Fuster en va donar en diversos escrits, al llarg de la seua obra.

Els plafons combinen imatge (arquitectura, pintura, escultura de l'època) i textos (una antologia dels estudis dedicats per Fuster als autors valencians del XV). Per tant, l'exposició no sols ens acosta a la València literària del segle XV, sinó també a una part molt important de l'obra de Joan Fuster.

La inauguració ha estat presidida per la regidora de Cultura, Rosa Sánchez, acompanyada pel secretari de la Coordinadora de l'Alcoià i el Comtat pel valencià, Vicent Romans.

L'exposició ha sigut organitzada per la Biblioteca Municipal d'Alcoi i la Coordinadora pel Valencià de l'Alcoià i el Comtat. I és una iniciativa l'Ajuntament de Sueca, la Càtedra Joan Fuster de la Universitat de València, Escola Valenciana, la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.