L'editorial Bromera publica un darrer llibre d'Isabel-Clara Simó ben incisiu

L'última obra d'Isabel-Clara Simó, acaba de publicar-se en la col·lecció «l'Eclèctica» d'Edicions Bromera. Un títol incisiu i valent.

L'autora de Dones, despulla, en aquesta ocasió l'univers masculí i ha estat de bastir 22 relats on explora noves vessants, des del punt de vista de la ironia, però també des de la tendresa.

Hi ha fotografies literàries d'homes desconcertats, immadurs, sentimentals, valents, egoistes, desagraïts... perquè tal i com assegura l'autora: «d'homes n'hi ha de tot».

Així doncs, l'escriptora ens mostra un bon grapat d'instantànies d'aquest univers masculí amb una dosi d'ironia i enginy, però també a base d'oferir relats amerats d'estima.

Relat a relat, l'autora capgira els estereotips més arrelats i ens mostra un autèntic retaule de mascles contemporanis per a tots els gustos.

Aquests estereotips els hi fa desfilar mitjançant una sèrie d'històries breus i incisives en que el lector descobreix el retrat de més d'un conegut o, fins i tot, una fotografia sorprenent de nosaltres mateix.

Homes és un repte literari i personal de la creadora de Dones, un llibre que va seduir els lectors i la crítica en el seu moment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.