peralada

Presenten a la biblioteca del castell el primer volum de «L'epigrafia medieval dels comtats gironins», dedicat al de Peralada

Brau Edicions ha posat en marxa, amb la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de Girona, el projecte L'epigrafia medieval dels comtats gironins, que recollirà en set volums tots els testimonis epigràfics que s'han conservat dels comtats medievals creats entre els segles X i XV. L'epigrafia és una ciència auxiliar de la història que estudia les inscripcions realitzades sobre materials perdurables com ara pedra, metall, ossos, etc. El primer llibre, amb més de 80 testimonis epigràfics del comtat de Peralada, es presentarà avui a la biblioteca del castell de Peralada (12 h) amb l'assistència dels dos autors, Antoni Cobos i Joaquim Tremoleda; el director dels serveis territorials de Cultura, Miquel Sitjar; el vicepresident i diputat de Cultura de la Diputació, Roger Zamorano; l'alcalde de Peralada, Pere Torrent, i el director del Museu del Castell de Peralada, Jaume Barrachina. Els següents volums estaran dedicats als comtats d'Empúries, Besalú, Girona (dos llibres) i a la resta de comtats, més un llibre dedicat a l'epigrafia sobre elements mobles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.