Denes i Fil-per-Randa editen el primer volum de «Meravelles valencianes»

Amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i Caixa Popular, el club de viatges Fil-per-Randa, ha aconseguit traure a la llum pública Meravelles Valencianes, la substanciació d'un treball que arrossega aquesta proposta cultural des de fa tres anys i que va partir de la iniciativa del seu director gerent, Joan Vicent Candel, per aconseguir una repertori de monuments, indrets i obres considerades les meravelles valencianes actuals.

L'obra convida a descobrir com de meravellós és el País Valencià des de l'objectivitat d'una idea primigènia encarregada de conjuminar un conjunt de voluntats per tal de posar en valor el patrimoni valencià.

Aquesta substanciació en paper imprès ha estat motivada també per la idea de celebrar d'alguna manera els quinze anys de Fil-per-Randa, amb la finalitat d'implicar molta gent.

És així com Meravelles valencianes està redactat pels mateixos col·laboradors i guies del club de viatges, estudiants i usuaris.

Ara ha arribat el moment de presentar el primer dels volums, configurat per un seguit d'articles il·lustrats amb material fotogràfic cedit per col·laboradors de Fil-per-Randa i diferents entitats, associacions i grups privats i posat en pàgina fins fer un total de 76.

ÍNDEX Esdeveniments culturals i patrimoni immaterial. / Parcs i paratges naturals. / Conjunts historicoartístics. / Peces arqueològiques i obres d'art. / Monuments naturals. / Monuments arquitectònics històrics. / Monuments arquitectònics moderns del segle XX i XXI.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.